Hoofdweg 69, 1175 KM Lijnden
+3120-2374706
info@a9transport.nl
Uw transport in betrouwbare handen

Logistiek

Logistiek en Transport op een plek

Logistiek is een belangrijk onderdeel wanneer u goederen laat vervoeren. Goederen ontvangst, controle, verzendklaar maken en eventueel voor korte of langere tijd worden opgeslagen. Hoe fijn is het dan dat u al deze stappen onder een dak kunt laten doen. Hierdoor heeft u meer tijd om u bezig te houden met uw kerntaken terwijl alle logistieke afhandelingen voor u geregeld worden.

Onze focus is vooral gericht op kleine en middel grote bedrijven en ad-hoc opdrachten. Geen lange voorgesprekken, vermoeiende vergaderingen, maar gewoon doen wat er gedaan moet worden op een heldere transparante manier.U weet meteen waar u aan toe bent.  Door deze flexibele aanpak, meedenken met onze klanten en snel kunnen anticiperen, heeft A9 Transport & Logistics mooie relaties weten op te bouwen in het binnen en buitenland.

Value Added Logistics

Naast het opslaan van goederen zijn er ook andere activiteiten waarmee we u van dienst kunnen zijn. Denk hierbij aan:

  • Labelen
  • sealen
  • Ompakken
  • Displays opbouwen
  • Assemblage

Met meer dan 60 jaar aan logistieke ervaring in huis zijn we de aangewezen partij om kleine (spoed) projecten, snel en vakkundig voor u uit te voeren. Uiteraard zijn grote projecten ook welkom. We bieden u passende en efficiënte logistieke oplossingen die voldoen aan uw specifieke eisen.

E-Commerce en Webshops

Groeit uw webshop en bent u meer bezig met het verzendklaar maken van de bestellingen dan nieuwe klanten aan te trekken? Dan is het  tijd om na te denken over uitbesteden van deze werkzaamheden. Bij ons heeft u één centraal punt waar alles binnen komt en naar buiten gaat. Onze medewerkers controleren de zendingen, verzamelen de bestellingen van uw webshop en maken deze verzendklaar. Onze koeriers zorgen ervoor dat uw klanten de goederen snel geleverd krijgen. 

Door onze warehouse service te combineren met onze distributiemogelijkheden kunnen we uw complete logistieke proces te verzorgen. Wij organiseren de opslag, het verzendklaar maken en het vervoer van uw goederen. Zo kunt u zich volledig richten op uw kernactiviteiten.

Wilt u meer informatie, wij helpen u graag.
Neem vrijblijvend contact met ons op.