Hoofdweg 69, 1175 KM Lijnden
+3120-2374706
info@a9transport.nl
Uw transport in betrouwbare handen

Distributie

Vanuit onze centrale locatie in Lijnden kunnen we dagelijkse, fijnmazige, stedelijke distributie verzorgen

Stedelijke distributie verzorgen in Amsterdam en Haarlem wordt met de nieuwe milieuwet steeds moeilijker. Heeft u echter regelmatig goederen die afgeleverd moeten worden in Amsterdam of Haarlem? Dan kan A9 Transport u hierin ondersteunen. Goederen kunnen worden afgeleverd in ons warehouse in Lijnden, vandaar zal onze chauffeur uw goederen bezorgen in de milieuzone van Amsterdam en/of Haarlem. Uiteraard kunnen we de goederen ook bij u ophalen en deze (tijdelijk) opslaan in ons warehouse. We kunnen dan leveren wanneer u dit wenst. Onze chauffeurs kunnen voor de stedelijke distributie tot maximaal 750 kilogram laden per rit. Heeft u een of meerdere zendingen die boven dit gewicht komen, ook dan kunnen we leveren maar er worden dan extra kosten in rekening gebracht. 

Onze chauffeurs geven alleen een pakket af als de ontvanger ook daadwerkelijk aanwezig is. Voor elk afgeleverd pakket zal er getekend moeten worden voor ontvangst. Hiermee zorgen wij ervoor dat u weet dat uw pakketten ook daadwerkelijk zijn afgeleverd. Indien de ontvanger niet thuis is, kunt u ervoor kiezen om het pakket bij de buren te laten afleveren of dat wij het pakket mee retour nemen. Op uw verzoek is het ook mogelijk dat uw klant een zending komt ophalen in ons depot.

Ook voor een enkele zending kunt u gebruik maken van onze diensten. 

Heeft u een terugkerende distributie route, zowel dagelijks, wekelijks of maandelijks. Wij bieden service op maat, alles is mogelijk in overleg. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Profiteer net als vele andere bedrijven van onze logistieke maatwerk oplossingen

Wij vervoeren uw goederen onder de nationale AVC- en internationale CMR condities

Waarom voor ons kiezen?

  • Niwo (transport) vergunning
  • ACN-passen
  • Certificaat Luchtvrachtmedewerker
  • Laad- en losvergunning voor geheel Amsterdam
  • ADR chauffeurs

Eén contactpersoon voor al uw vragen

Innovatie en continue verbetering

Sterke focus op duurzame oplossingen

Gemotiveerde en goed opgeleide chauffeurs

transportbedrijf