Hoofdweg 69, 1175 KM Lijnden
+3120-2374706
info@a9transport.nl
Uw transport in betrouwbare handen

Warehousing

Warehousing op een strategische locatie

Warehousing is een belangrijk onderdeel voor en na transport. Denk hierbij aan het laden en lossen van de vracht en opslaan van uw producten. Wij richten ons vooral op kleine en middel grote bedrijven die warehousing en transport graag uit handen willen geven. Bij ons bent u net zo belangrijk als een grote klant. Door onze centrale ligging op een steenworp afstand van Schiphol, kunnen we snel op elke plek in Nederland uw goederen ophalen of afleveren.

Onze locatie bevindt zich op een beveiligd industrieterrein, waarbij in de avond en het weekend alle toegangswegen worden afgesloten.

Goederenopslag

Heeft u ruimte nodig om uw voorraad op te slaan dan bent u welkom in ons warehouse. We hebben een ruime opslagcapaciteit van minimaal 500 m2 waar uw goederen veilig en onder de beste condities kunnen worden opgeslagen. Uw goederen worden opgeslagen in onze pallet stellingen maar we hebben ook grondlocaties beschikbaar die we kunnen inzetten voor bulkopslag. Ons warehouse is zowel voor een tijdelijke periode of permanente magazijnopslag beschikbaar.

Bij A9 Transport & Logistics bieden we een flexibele manier van goederenopslag en betaald u alleen wat u ook daadwerkelijk gebruikt. U zit dus niet vast aan een vaste periode en huurprijs. Soms heeft meer opslagruimte nodig en na het uitleveren van uw goederen juist weer wat minder. U betaalt alleen de ruimte die u gebruikt. Zo kunt u profiteren van flexibele opslagruimte en betaalt u niet voor iets wat u niet gebruikt. Klinkt logisch toch?

Een uitdaging? Wij helpen u graag

Waarom voor ons kiezen?

Eén contactpersoon voor al uw vragen

Innovatie en continue verbetering

Sterke focus op duurzame oplossingen

Cross Docking

Uw goederen verdelen over meerdere vrachtwagens, verplaatsen van goederen in uw wagen of een paar uur uw goederen opslaan? Dan zijn wij de juiste partij voor u. In ons zeer centraal gelegen warehouse, kleine 15 minuten van Schiphol en de A9 die langs ons bedrijf loopt, helpen onze warehouse medewerkers u graag op weg. Desgewenst kunt u uw goederen lossen en wij zorgen ervoor dat de goederen op de aangewezen dag en tijd afgeleverd worden bij uw klant.

Wekelijks helpen we meerdere chauffeurs veilig op weg naar hun eind bestemming.

A9 transport uw partner voor warehousing