Hoofdweg 69, 1175 KM Lijnden
+3120-2374706
info@a9transport.nl
Uw transport in betrouwbare handen

Vanaf 1 januari 2022 wordt de milieuzone aangescherpt.

Vanaf 1 januari 2022 wordt de milieuzone aangescherpt.

Vanaf 1 januari 2022 wordt de milieuzone aangescherpt binnen de Ring A10 in Amsterdam. Alleen dieselvrachtauto’s met emissieklasse 6 en hoger, zijn dan nog welkom.

In deze nieuwe paarse milieuzone mogen alleen dieselvrachtauto’s met emissieklasse 6 en hoger rijden. Voer­tui­gen bo­ven de 30 ton hebben helemaal geen toegang meer. Met hoge uitzondering kan er een ont­hef­fing verleent worden, voor bijvoorbeeld ex­cep­ti­o­neel trans­port.

Aanvraag ontheffing

Wanneer er gelost moet worden binnen de milieuzone is er de mogelijkheid een dagontheffing aan te vragen. Deze ontheffing  is één kalenderdag geldig. Er zijn maximaal 12 dagontheffingen per kenteken per kalenderjaar mogelijk. De kosten voor een ontheffing zijn best wel hoog, zeker omdat er betaald moeten worden voor de aanvraag en het dan nog niet zeker is of u ook daadwerkelijk een ontheffing krijgt.

Tarief 2022: € 51,65.

U betaalt deze kosten dus ook als de aanvraag wordt afgewezen. De kosten zijn voor de behandeling van de aanvraag, niet voor de ontheffing zelf. Hier bovenop komen dan nog de kosten van de ontheffing.

Laat A9 Transport jouw goederen leveren binnen de milieuzone

Om kosten en tijd te besparen is A9 Transport een betaalbaar alternatief. Goederen kunnen geleverd worden in ons warehouse in Lijnden. Vanuit ons warehouse worden dan de goederen geleverd bij uw klanten. Liever direct laden en aansluitend lossen? We hebben de mogelijkheid om uw goederen direct laden en aansluitend te lossen binnen de milieuzone in Amsterdam. Hiermee bespaart u op een extra rit naar Lijnden en nemen wij het gehele proces voor u uit handen.

Niet alleen voor een eenmalig zending, ook als u regelmatig moet leveren in de milieuzone zijn wij een goede keuze. Tevens hebben we de mogelijkheid de goederen voor een langere periode op te slaan. Makkelijk als u nog niet weet wanneer er geleverd kan worden of als de zending nog niet compleet is.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Wanneer het lossen/laden in de milieuzone een probleem wordt, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen kunnen we dan kijken wat voor u de beste oplossing kan zijn.