Hoofdweg 69, 1175 KM Lijnden
+3120-2374706
info@a9transport.nl
Uw transport in betrouwbare handen

Transport

Op zoek naar de juiste partner voor transport in Nederland en daarbuiten?

Wilt u een partner hebben die u kan helpen bij het maken van weloverwogen keuzes over de meest geschikte transportoplossing voor uw zending? Als klant kunt u van ons verwachten dat we op tijd leveren, flexibiliteit bieden en werken met ervaren chauffeurs. Met ons eigen wagenpark en uitstekende netwerk bieden we zowel nationaal als internationaal wegtransport. Samen zijn we in staat om onze klanten een uitgebreid, flexibel en concurrerend dienstenaanbod te bieden.

Op basis van wensen van de klant wordt voor elke zending de meest geschikte distributie gekozen. Hierbij wordt rekening gehouden met de grootte en kwetsbaarheid van de zending.

Ons wagenpark bestaat uit een ruim aanbod van voertuigen met verschillende capaciteiten. Hierdoor kunnen we (bijna) alle vrachten rijden en betaald u altijd een eerlijke prijs. Indien wij niet de juiste wagen voor uw transport beschikbaar hebben, dan maken we gebruik van een geselecteerde groep transporteurs waar we nauw mee samenwerken. Onze wagens kunnen direct worden ingezet in de gehele Benelux en daarbuiten. Naast ad-hoc opdrachten, rijden we ook vaste ritten. Uiteraard zijn al onze wagens standaard uitgerust met alarminstallatie, navigatie- en communicatie systeem. Hieronder vindt u ons aanbod aan voertuigen die we snel kunnen inzetten.

Type voertuig Laadvermogen kg Afmetingen lxbxh Volume m3 Bijzonderheden
Motorwagen Huifopbouw 6.500 7,3 x 2,5 x 2,4 43,75 Laadklep
Distributiewagen dichte box 8.500 7,3 x 2,5 x 2,4 43,75 Laadklep en zijdeuren
Motorwagen dichte box 8.500 7,3 x 2,5 x 2,4 43.75 Laadklep
Bakwagens 1000 4,3 x 2,0 x 2,1 18,14 750 kg Laadklep
Bestelbus 750     Verhoogd, verlengd
Combo/Station 750     Ruimte voor een Europallet

Profiteer net als vele andere bedrijven van onze logistieke maatwerk oplossingen

Transport van luchtvracht

Transport rijden op Schiphol is een vak apart. Wanneer u niet bekend bent met Schiphol zorgt dit voor onnodige oponthoud.  Met Schiphol op een kleine 10 minuten afstand en onze ervaring met de luchthaven, kunnen we een snelle service leveren. We laden, lossen en vervoeren luchtvracht. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van een certificaat als luchtvrachtmedewerker en een ACN pas. Deze pas voorziet in (snelle) toegang, administratie en controle bij afhandelaars, vervoerders en expediteurs van luchtvracht in Nederland.

Dedicated Transport

Bent u op zoek naar transport mogelijkheden voor dedicated vrachten? Maak dan gebruik van onze special service. Als tijd en stiptheid belangrijk zijn, bieden wij transport-op-maat aan, rechtstreeks van punt A naar punt B. De chauffeur rijdt direct met de vracht naar het afleveradres en lost op het afgesproken tijdstip. Van enveloppe tot pallet geef ons een belletje en we gaan direct op weg.

Beurzen & Events

Beurzen en Events zijn vaak zeer hectisch, en vraagt om betrouwbare partners die hun weg weten in deze wereld. Wij halen de goederen bij u op en zorgen ervoor dat de promotiematerialen en decors, tijdig geleverd worden. De goederen worden op uw beursstand geleverd. Uiteraard halen we de goederen ook weer bij u op. Zowel voor kleine als grote projecten kunt u bij ons terecht.

Koeriersdiensten

Ook voor koeriersdiensten en spoedtransporten bent u bij A9 transport op de juiste plaats. We bieden koeriersdiensten aan voor al uw Ad Hoc zendingen of last minute transporten. Van een enkele envelop, (douane) papieren of pakketten. Onze koeriersdiensten zijn beschikbaar voor de gehele Benelux. Voor zendingen buiten de Benelux hebben we ook verschillende opties. 

Een uitdaging? Wij helpen u graag

Transport naar het Verenigd Koninkrijk

Met de nieuwe regels rondom de Brexit zijn wij de juiste partner om u te ontlasten van uw zendingen naar het Verenigd Koninkrijk. Wij voorzien uw vracht van het benodigde papierwerk en regelen het transport naar uw klant in Engeland. Samen met onze Engelse relaties zorgen wij dat de juiste stappen ondernomen worden om de goederen zo snel mogelijk ingevoerd te krijgen.

Distributie

Vanuit onze centrale locatie in Lijnden kunnen we dagelijkse, fijnmazige, stedelijke distributie verzorgen in Amsterdam en Haarlem. Wilt u meer informatie over wat wij voor uw distributie in deze steden kunnen betekenen? Laat het ons weten! We vertellen u graag meer over de opties.

Post- en pakketvervoer

Sinds 15 januari 2021 staat A9 Transport & logistics bv geregistreerd bij Autoriteit Consument & Markt als postvervoerder. Het doel is om een ondersteunende rol te hebben bij het vervoeren van poststukken bij piekdrukte bij de grote bekende partijen zoals PostNL, DPD, DHL, UPS en meer. Wilt u gebruik maken van onze diensten als zijnde postvervoerder, neem dan contact met ons op via post@a9transport.nl

 Alle voertuigen zijn uitgerust met GPS zodat wij altijd kunnen checken waar uw zending zich bevindt. Tevens kunt u zelf ook altijd uw zending volgen via onze Track Trace link. Zo weet u altijd waar uw zending zich bevindt.

Voor bezorging in het weekend en ’s avonds buiten kantoortijden hanteren wij afwijkende tarieven.

Wilt u meer informatie, wij helpen u graag.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze vergunningen

Wij vervoeren uw goederen onder de nationale AVC- en internationale CMR condities

  • Niwo (transport) vergunning
  • ACN-passen
  • Certificaat Luchtvrachtmedewerker
  • Laad- en losvergunning voor geheel Amsterdam