Transport

Op zoek naar de juiste partner voor transport in Nederland en daarbuiten?

Als klant kunt u van ons verwachten dat we op tijd leveren, flexibiliteit bieden en werken met ervaren chauffeurs. Met ons eigen wagenpark en uitstekende netwerk bieden we zowel nationaal als internationaal wegtransport.

Ons wagenpark bestaat uit een ruim aanbod van voertuigen met verschillende capaciteiten. Hierdoor kunnen we (bijna) alle vrachten rijden en betaald u altijd een eerlijke prijs. Indien wij niet de juiste wagen voor uw transport beschikbaar hebben, dan maken we gebruik van een geselecteerde groep transporteurs waar we nauw mee samenwerken. Onze wagens kunnen direct worden ingezet in de gehele Benelux en daarbuiten. Naast ad-hoc opdrachten, rijden we ook vaste ritten. Uiteraard zijn al onze wagens standaard uitgerust met alarminstallatie, navigatie- en communicatie systeem. Hieronder vindt u ons aanbod aan voertuigen die we snel kunnen inzetten.

Type voertuigLaadvermogen kgAfmetingen lxbxhVolume m3Bijzonderheden
Motorwagen Huifopbouw 6.500 7,3 x 2,5 x 2,443,75Laadklep
Distributiewagen dichte box8.5007,3 x 2,5 x 2,443,75Laadklep en zijdeuren
Motorwagen dichte box8.5007,3 x 2,5 x 2,443.75Laadklep
Bakwagens10004,3 x 2,0 x 2,118,14750 kg Laadklep
Bestelbus750Verhoogd, verlengd
Combo/Station750Ruimte voor een Europallet

Leveringen op Schiphol

Transport rijden op Schiphol is een vak apart. Wanneer u niet bekend bent met Schiphol zorgt dit voor onnodige oponthoud. Onze chauffeurs beschikken over een ACN pas, zodat we op Schiphol goederen kunnen lossen en laden. Met Schiphol op een kleine 15 minuten afstand en onze ervaring met de luchthaven, kunnen we een snelle service leveren. 

Dedicated Transport

Bent u op zoek naar transport mogelijkheden voor dedicated vrachten? Maak dan gebruik van onze special service. Als tijd en stiptheid belangrijk zijn, bieden wij transport-op-maat aan, rechtstreeks van punt A naar punt B. De chauffeur rijdt direct met de vracht naar het afleveradres en lost op het afgesproken tijdstip. Van enveloppe tot pallet geef ons een belletje en we gaan direct op weg.

Beurzen & Events

Beurzen en Events zijn vaak zeer hectisch, en vraagt om betrouwbare partners die hun weg weten in deze wereld. Wij halen de goederen bij u op en zorgen ervoor dat de promotiematerialen en decors, tijdig geleverd worden. De goederen worden op uw beursstand geleverd. Uiteraard halen we de goederen ook weer bij u op. Zowel voor kleine als grote projecten kunt u bij ons terecht.

Post- en pakketvervoer

Sinds 15 januari 2021 staat A9 Transport & logistics bv geregistreerd bij Autoriteit Consument & Markt als postvervoerder. Het doel is om een ondersteunende rol te hebben bij het vervoeren van poststukken bij piekdrukte bij de grote bekende partijen zoals PostNL, DPD, DHL, UPS en meer. Wilt u gebruik maken van onze diensten als zijnde postvervoerder, neem dan contact met ons op via post@a9transport.nl

Een uitdaging? Wij helpen u graag

Transport naar het Verenigd Koninkrijk

Met de nieuwe regels rondom de Brexit zijn wij de juiste partner om u te ontlasten van uw zendingen naar het Verenigd Koninkrijk. Wij voorzien uw vracht van het benodigde papierwerk en regelen het transport naar uw klant in Engeland. Samen met onze Engelse relaties zorgen wij dat de juiste stappen ondernomen worden om de goederen zo snel mogelijk ingevoerd te krijgen.

Distributie

Vanuit onze centrale locatie in Lijnden kunnen we dagelijkse, fijnmazige, stedelijke distributie verzorgen in Amsterdam en Haarlem. Wilt u meer informatie over wat wij voor uw distributie in deze steden kunnen betekenen? Laat het ons weten! We vertellen u graag meer over de opties.

Onze vergunningen

Wij vervoeren uw goederen onder de nationale AVC- en internationale CMR condities

  • Niwo (transport) vergunning
  • ACN-passen
  • Certificaat Luchtvrachtmedewerker
  • Laad- en losvergunning voor geheel Amsterdam

Wilt u meer informatie, wij helpen u graag.
Neem vrijblijvend contact met ons op.