Hoofdweg 69, 1175 KM Lijnden
+3120-2374706
info@a9transport.nl
Uw transport in betrouwbare handen

Nieuwe aanwinst in ons wagenpark

Nieuwe aanwinst in ons wagenpark

Afgelopen donderdag 9 december 2021 is ons wagenpark uitgebreid met een nieuwe motorwagen. Hiermee is ons wagenpark weer een stukje gegroeid en kunnen we nog meer klanten gaan bedienen.

De nieuwe Daf LF 210 FA werd donderdag afgeleverd door Truckland Schiphol. Ons wagenpark heeft nu dé distributietruck van dit moment in de klasse van 6 ton. Met een dichte bak, laadklep en zijdeur is de nieuwe motorwagen ideaal voor transport in de binnenstad. Het interieur en het exterieur heeft ook het vernieuwde Pure Excellence design meegekregen. Niet alleen een visitekaartje voor A9 Transport maar ook voor onze klanten.

Doordat het interieur in de wagen goed afgestemd is op de behoefte van onze chauffeurs, kunnen ze op een comfortabele manier hun werkzaamheden veilig en kundig uitvoeren.

Met het oog op de nieuwe regels die vanaf 1 januari 2022 gaan gelden voor de binnensteden van Haarlem en Amsterdam, kunnen we met deze nieuwe DAF LF 210 FA onze klanten probleemloos blijven bedienen in de binnensteden.