Missie

Onze missie

Onze missie samenwerken met u!

Het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van de goederenstroom van onze klanten behoort tot de kerntaken van A9 Transport & Logistics. Door in een vroeg stadium ingeschakeld te worden kunnen wij vanaf de ontwikkeling tot aan de aflevering bij de klant het logistieke proces begeleiden. Waardoor efficiënter met kapitaal en voorraden omgegaan wordt.

A9 Transport & Logistics is een flexibele transportonderneming en richt zich daarom continue op het beschikbaar stellen en verzorgen van (inter)nationaal wegtransport. Het wegtransport bestaat o.a. uit snel-, geconditioneerd transport en distributie.

Onze klanten zijn het meest waardevolle bezit van de onderneming. Ons streven is om het transport op een efficiënte, veilige en duurzame manier uit te voeren. Naast het transporteren bieden wij onze klanten de mogelijkheid van tijdelijke opslag, die 24/7 toegankelijk is.

Naast flexibiliteit, kwaliteit en punctualiteit voeren wij ons transport op een efficiënte, veilige en duurzame manier uit. Wij streven naar continuïteit en groei van de onderneming, en staan open voor samenwerking met transportpartners. A9 Transport & Logistics is een toekomstgericht bedrijf en houdt zich daarom voortdurend bezig met innovaties, duurzaamheid en verbeteringen in de transport- en logistieke sector.

Samen goed op weg met A9 Transport & logistics B.V.

Twitter