Hoofdweg 69, 1175 KM Lijnden
+3120-2374706
info@a9transport.nl
Uw transport in betrouwbare handen

Maatregelen rondom corona

Maatregelen rondom corona

A9 Transport heeft verschillende maatregelen genomen om zo veilig mogelijk te werken nu we te maken hebben met Corona. Niet alleen willen we onze medewerkers zo goed mogelijk beschermen, ook onze klanten moeten zich veilig voelen als onze chauffeurs komen laden of lossen.

Het coronavirus zorgt voor veel onzekerheden in de transport. Daarom vinden we hygiëne en afstand nu ontzettend belangrijk. Ons team probeert zoveel mogelijk contactloos te werken. Niet alleen bij ons op kantoor maar ook bij onze klanten. Daarom schudden we nu even geen handen en houden we ruim afstand van elkaar. Komt u bij ons op bezoek, dan vragen we u altijd een mondkapje te dragen en voldoende afstand te houden van onze medewerkers.

Onze chauffeurs hebben we verschillende middelen gegeven om zichzelf te beschermen. Zo hebben ze desinfectiegel bij zich, maar ook handschoenen en mondkapjes. Ook zal onze chauffeur u niet vragen digitaal voor ontvangst te laten tekenen. Tevens hebben al onze chauffeurs er begrip voor dat ze nu even niet bij u mogen binnenkomen.

Samen tegen corona. Dat is ook onze instelling. En we blijven graag  voor u aan het werk. Maar we houden wel een beetje meer afstand dan normaal. Zo kunnen we tijdens deze corona-crisis nog steeds voor iedereen klaar staan.