Hoofdweg 69, 1175 KM Lijnden
+3120-2374706
info@a9transport.nl
Uw transport in betrouwbare handen

Luchtvracht

Luchtvracht laden en lossen op Schiphol is een vak apart. Wanneer u niet bekend bent met Schiphol zorgt dit voor onnodige oponthoud.

Moeten uw goederen snel op de plaats van bestemming zijn? Dan is luchtvracht de meest logische keuze. Met Schiphol op een kleine 10 minuten afstand en onze ervaring met de luchthaven, kunnen wij een snelle service leveren. We laden, lossen en vervoeren luchtvracht. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van een certificaat als luchtvrachtmedewerker en een ACN pas. Deze pas voorziet in (snelle) toegang, administratie en controle bij afhandelaars, vervoerders en expediteurs van luchtvracht in Nederland.

We zorgen ervoor dat uw zending op tijd de gewenste bestemming op Schiphol bereikt of wordt opgehaald.

Wij zijn ook bekend met de veiligheidsprocedures op Schiphol. Wanneer uw vracht voorzien moet zijn van een veiligheidsverklaring, dan weten onze ervaren chauffeurs waar de vracht eerst aangeboden moet worden alvorens te lossen. Middels X-Ray controle is het mogelijk de vracht vanuit verschillende hoeken te scannen op de aanwezigheid van explosieven of andere afwijkende voorwerpen. De screening kan ook worden uitgevoerd door een speurhondengeleider die samen met de speurhond de zendingen aan een onderzoek onderwerpt en aan de hand daarvan bepaalt of de zendingen mogelijk verborgen explosieven bevatten.

Wilt u meer informatie, wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij vervoeren uw goederen onder de nationale AVC- en internationale CMR condities

Waarom voor ons kiezen?

  • Niwo (transport) vergunning
  • ACN-passen
  • Certificaat Luchtvrachtmedewerker
  • Laad- en losvergunning

Eén contactpersoon voor al uw vragen

Innovatie en continue verbetering

Sterke focus op duurzame oplossingen

Gemotiveerde en goed opgeleide chauffeurs

transportbedrijf