Hoofdweg 69, 1175 KM Lijnden
+3120-2374706
info@a9transport.nl
Uw transport in betrouwbare handen

Koeriersdienst

Ook voor koeriersdiensten en spoedtransporten bent u bij A9 transport op de juiste plaats.

Door gebruik te maken van onze koeriersdienst weet u dat uw zending in goede handen is. We bieden koeriersdiensten aan voor al uw Ad Hoc zendingen of last minute transporten. Van een enkele envelop, (douane) papieren of pakketten. Onze koeriersdiensten zijn beschikbaar voor de gehele Benelux. Voor zendingen buiten de Benelux hebben we ook verschillende opties. 

Onze koeriers bieden de hoogste service aan de klant. Zodra u belt vertrekt onze koerier naar het afhaaladres en levert de zending aansluitend direct af. Wij behandelen spoedzendingen tot 750 kilogram. Bel of mail ons voor prijzen en beschikbaarheid. Bij regelmatig terugkerende bestemmingen zijn speciale prijzen mogelijk.

Uw aanvragen komen binnen bij onze planning. Zij adviseren u over de juiste dienst die bij uw wensen past. Wij informeren onze koerier over uw specifieke wensen en eisen. Als ervaren bezorger houdt hij hier rekening mee, zolang de situatie het toelaat. Wanneer uw zending is afgeleverd wordt u hierover geinformeerd door onze planning en ontvangt u een afleverbevestiging. 

Spoedzendingen boven de 750 kilogram

Zoekt u een koeriersdienst voor grotere vrachten? Naast de bestelwagens en bestelbussen hebben wij ook een aantal vrachtwagens waarmee wij u ook met uw grotere vrachten van dienst kunnen zijn. Hiervoor geldt een vast kilometertarief. Zo betaalt u een vast bedrag, ongeacht de lading en betaalt u nooit te veel. Ook zendingen met een afwijkende maat kunnen we voor u verzorgen, hiervoor maken we gebruik van onze vrachtwagens met een zeil aan de zijkant. Belangrijk is wel dat er zowel op het laad- als losadres een heftruck aanwezig is. De vrachtwagens die we inzetten voor een koeriersdienst kunnen tot maximaal 8,5 ton laden.

Onze planners helpen u graag op weg om het juiste vervoer bij uw zendingen te kiezen. Van een bestelwagen tot een vrachtwagen, wij hebben altijd het juiste vervoersmiddel voor u klaar staan. Zo betaald u nooit te veel.

Wilt u meer informatie, wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.


Bel +31 0(20) 2374706


Vraag een offerte aan

Wij vervoeren uw goederen onder de nationale AVC- en internationale CMR condities

Waarom voor ons kiezen?

  • Niwo (transport) vergunning
  • ACN-passen
  • Certificaat Luchtvrachtmedewerker
  • Laad- en losvergunning voor geheel Amsterdam

Eén contactpersoon voor al uw vragen

Innovatie en continue verbetering

Sterke focus op duurzame oplossingen

Gemotiveerde en goed opgeleide chauffeurs

transportbedrijf