Hoofdweg 69, 1175 KM Lijnden
+3120-2374706
info@a9transport.nl
Uw transport in betrouwbare handen

Dedicated Transport

Bent u op zoek naar transport mogelijkheden voor dedicated vrachten? Maak dan gebruik van onze special service.

Als tijd en stiptheid belangrijk zijn, bieden wij transport-op-maat aan, rechtstreeks van punt A naar punt B. Leveringen aan sommige locaties vereisen nu eenmaal een stipte levering. Ons team weet hoe belangrijk stipte leveringen zijn bij bouwprocessen, beperkte scheepsligtijden en ingeplande productieprocessen. 

Onze chauffeur rijdt direct met de vracht naar het afleveradres en lost op het afgesproken tijdstip. Van enveloppe tot pallet geef ons een belletje en we gaan direct op weg.  Als ondernemer wilt u natuurlijk dat uw verzending zo snel en zorgvuldig mogelijk op de juiste bestemming arriveert voor een goede prijs. Voor ons is het vanzelfsprekend om met grote zorg ervoor te zorgen dat uw zending van het juiste afhaaladres naar de juiste bestemming wordt getransporteerd.

Dedicated vrachten kunnen wij vervoeren door heel Europa. Uw goederen blijven van het punt van herkomst tot aan de bestemming in één enkele vrachtwagen. Naast ons eigen wagenpark hebben we een breed netwerk aan vervoerders die ons bijstaan in drukke seizoenen of voor specifieke regio’s, retailers of gespecialiseerde werkzaamheden.   

Korte lijnen en duidelijke communicatie

We vinden persoonlijk contact bijzonder belangrijk. U heeft gedurende uw transport een vast aanspreekpunt op de planning. Dit minimaliseert de foutkans en maakt het voor onze klanten makkelijk om snel te kunnen communiceren. Uw aanspreekpunt houdt u op de hoogte en informeert u wanneer de zending is opgehaald en afgeleverd. U krijgt altijd een POD (proof of delivery) wanneer de zending gelost is. 

Wilt u meer informatie, wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij vervoeren uw goederen onder de nationale AVC- en internationale CMR condities

Waarom voor ons kiezen?

  • Niwo (transport) vergunning
  • ACN-passen
  • Certificaat Luchtvrachtmedewerker
  • Laad- en losvergunning voor geheel Amsterdam

Eén contactpersoon voor al uw vragen

Innovatie en continue verbetering

Sterke focus op duurzame oplossingen

Gemotiveerde en goed opgeleide chauffeurs

transportbedrijf