Hoofdweg 69, 1175 KM Lijnden
+3120-2374706
info@a9transport.nl
Uw transport in betrouwbare handen

Beurs / demo / event transport

Op zoek naar een gedegen partner voor het transport en de opslag van beurs en event goederen?

Voor het transport voor beurzen en evenementen is een zeer hoge flexibiliteit en kwaliteit gewenst. A9 Transport heeft onze klanten in de evenementenbranche laten zien dat ze op ons kunnen bouwen! Naast transport is een ruime, veilige opslaglocatie een minstens zo belangrijk aspect. A9 Transport heeft een schoon, veilig en centrale opslag op slechts 15 minuten van de RAI. Uw goederen kunnen dus snel vanaf ons warehouse in Amsterdam geleverd worden. Maar ook steden als Haarlem, Rotterdam, Den-Haag en Utrecht kunnen wij binnen een uur bereiken. Tevens is ons warehouse door zijn centrale ligging ideaal om lege verpakkingsmaterialen, pallets en andere toebehorende tijdelijk op te slaan zodat deze niet in de weg staan tijdens uw event.

Afhankelijk van de omvang van de vracht, varieert ons aanbod van een enkel busje tot motorwagens. Dankzij ons grote netwerk van betrouwbare partners kunnen wij u ook verschillende andere opties bieden met betrekking tot uw transport.

Alle wagens zijn uitgerust van diverse materialen om uw goederen veilig en beschermd te vervoeren. Op verzoek dubbel bemand en indien gewenst wordt alleen gestopt op beveiligde locaties.

Wilt u meer weten over transport en/of opslag van uw beurs en event goederen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met u mee om een passende en betaalbare oplossing voor u te vinden.

Wilt u meer informatie, wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij vervoeren uw goederen onder de nationale AVC- en internationale CMR condities

Waarom voor ons kiezen?

  • Niwo (transport) vergunning
  • ACN-passen
  • Certificaat Luchtvrachtmedewerker
  • Laad- en losvergunning

Eén contactpersoon voor al uw vragen

Innovatie en continue verbetering

Sterke focus op duurzame oplossingen

transportbedrijf