Hoofdweg 69, 1175 KM Lijnden
+3120-2374706
info@a9transport.nl
Uw transport in betrouwbare handen

A9 Transport & Logistics opent nieuw warehouse

A9 Transport & Logistics opent nieuw warehouse

Vandaag is een feestelijk moment voor A9 Transport & Logistics. We kregen de sleutel overhandigd van ons splinter nieuwe warehouse. Het nieuwe pand ligt in het verlengde van onze huidige locatie aan de A9. Door deze strategische ligging, zijn onze klanten direct verbonden met Europa en de rest van de wereld.

Niet alleen als (tijdelijke) opslag is dit warehouse uitermate geschikt  maar ook voor andere logistieke activiteiten kunnen we nu nog meer bieden. Hier kunnen we ons gaan richten op V.A.L  Cross-dock en andere logistieke activiteiten.
De eerste klanten gaan al gebruik maken van ons warehouse. Naast opslag hebben we al diverse ompak werkzaamheden op de planning staan. Ook internationale vervoerders, die nu nog veel gebruik maken van ons oude warehouse, gaan nu over naar het nieuwe warehouse. Onze internationale klanten maken vooral gebruik van de mogelijkheid van tijdelijke opslag en het herladen van hun wagens. Met de komst van de nieuwe locatie kunnen we nu nog beter inspringen op de vraag van onze klanten. 

Ruimte voor nieuwe klanten

Het nieuwe warehouse biedt ook mogelijkheden voor nieuwe klanten. We denken hierbij aan webshops die de logistieke afhandeling graag uit handen wil geven, maar ook partijen die geen ruimte hebben om zendingen te voorzien van nieuwe labels, ompakken van producten of het opbouwen van displays. De klant staat altijd centraal en er worden klantspecifieke logistieke oplossingen aangeboden.

Uiteraard is alleen het opslaan van goederen ook mogelijk. Dit kan zowel voor een korte als langere periode. Kortom, het nieuwe warehouse geeft ons genoeg mogelijkheden om verder te groeien met bestaande en nieuwe klanten. Een mooie nieuwe uitdaging waar we helemaal klaar voor zijn.

Indien u zoekt naar (tijdelijke) opslag of andere logistieke activiteiten, neem dan gerust contact met ons op. 

U kunt ons bereiken via info@a9transport.nl of telefonisch contact opnemen op het nummer 020-2374706