Hoofdweg 69, 1175 KM Lijnden
+3120-2374706
info@a9transport.nl
Uw transport in betrouwbare handen

A9 Transport & Logistics bestaat 5 jaar!

A9 Transport & Logistics bestaat 5 jaar!

A9 Transport & Logistics viert deze maand zijn 5-jarig jubileum. Wat ooit begon met 2 kleine busjes groeide binnen korte tijd uit naar een transportbedrijf waar we trots op zijn!

Het was de missie van Nico Spiering, eigenaar van A9 Transport & Logistics, om een klein maar volwaardig transport en logistieke dienstverlener te worden. Zijn focus lag daarbij niet op het snel groot willen worden, met de daarbij horende groeistuipen. Samen met zijn team een goede service en kwaliteit aan bestaande en nieuwe klanten kunnen leveren was en is nog steeds de eerste prioriteit.  Door vooral gericht met en voor klanten te werken zijn er mooie zakelijke relaties ontstaan en wordt A9 Transport & logistics langzaam groter.

Daarnaast heeft A9 Transport de afgelopen 5 jaar geïnvesteerd in goede en betrokken medewerkers. Nico Spiering is zich er zeer goed van bewust hoe belangrijk medewerkers zijn. Transport is topsport en staat nooit stil! Hij is dan ook super trots op zijn team.

Ook voor de komende 5 jaar blijft Nico Spiering continue streven naar verbetering, kwaliteit leveren en innoveren. Belangrijk hierbij is de wensen van de klanten goed te kennen. Samenwerken met de klant en collega-transporteurs is essentieel.

Door te weten wat je klanten willen werd er in Januari 2021, door de toegenomen vraag, een nieuw warehouse gebouwd. Het nieuwe warehouse opende in augustus 2021 zijn deuren. Daarnaast werd in december 2021 de huidige vloot versterkt met een splinternieuwe DAF LF 210 FA die dagelijks wordt ingezet voor distributie werkzaamheden voor een van onze klanten.

 

A9 transport meer dan alleen een transport bedrijf
A9 transport heeft de nieuwe DAF LF 210 FA toegevoed aan zijn vloot.
ook voor kleine spoedopdrachten bent u bij ons aan het juiste adres

We vroegen aan verschillende klanten hoe ze de samenwerking met A9 Transport & Logistics de afgelopen 5 jaar hebben ervaren:

” Ons bedrijf had met spoed een plek nodig waar we goederen voor onze klant tijdelijk konden opslaan. Bij A9 Transport konden we direct terecht. Niet alleen werden onze pallets keurig opgeslagen er werd ook met ons mee gedacht over de volgende stap. Nu, twee jaar verder,  leveren we elke maand meerdere pallets af in hun warehouse en zorgt het team van A9 Transport ervoor dat alles keurig wordt afgeleverd in het centrum van Amsterdam bij onze klant”

“Ik ben een kleine onderneemster die max drie pallets op voorraad in een warehouse wil hebben. Waar ik bij andere logistieke dienstverleners niet terecht kon ivm het aantal pallets was ik bij A9 transport & logistics wel welkom! Mijn voorraad (die wekelijks wordt aangevuld) staat hier nu al weer 4 jaar, ik ben blij dat ik, hoe klein ook, serieus genomen wordt “

“Via, via werden we geattendeerd op A9 Transport toen we met spoed een transporteur zochten. We hebben niet vaak transport nodig, 3 tot 4 keer per jaar. Na de eerste spoedrit waren we zeer tevreden en nu bellen we als eerste A9 Transport als er weer wat vervoerd moet worden, fijn om dit soort bedrijven te kunnen inschakelen.”

“Wij werken al ruim 4 jaar met A9 Transport. Als freight forwarder hebben we regelmatig opdrachten die we prima kwijt kunnen bij A9 transport. Tevens inmiddels ook vaste ritten. Prima no-nonsense bedrijf.”